Nazovite nas: +387 33 717 100

Protetika

Proizvodni odjeli naše tvrtke u radionicama u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci osiguravaju kompletno zbrinjavanje odgovarajućim protezama i ortozama individualne izrade, uz osiguran popravak, rezervne dijelove i potrošni materijal.
Zahvaljujući specijalističkoj izobrazbi naših tehničara i pomnom odabiru provjerenih dobavljača te individualiziranom pristupu u zadovoljavanju potreba naših korisnika, naše su radionice postale mjestom prvog odabira kada je riječ o protetici gornjih i donjih ektremiteta i ortotici gornjih i donjih ekstremiteta i trupa.
Temeljem Potvrde o ortopedskim i drugim pomagalima osiguranici mogu na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje naručiti sljedeća standardna pomagala:

  • Proteze za ruke: proteze za šaku i prste, podlakticu, lakat, nadlakticu i rame, 
  • Proteze za noge: proteze za stopalo, potkoljenicu, koljeno, natkoljenicu i kuk,
  • Ortoze za ruku: ortoze za lakat i ručni zglob,
  • Ortoze za noge: ortoze za nožni zglob i stopalo, koljeno i kuk,
  • Ortoze za kralježnicu: ortoze za vratnu, prsnu i slabinskokrižnu kralježnicu,
  • Ortoproteze za potkoljenicu i natkoljenicu.

Svojim korisnicima omogućujemo i vrhunsko zbrinjavanje nadstandardnim Össur / Flex-Foot® protetičkim pomagalima.

Lokacije radionica

ÖSSUR protetička pomagala

Tijesno surađujući s protetičarima i tehničarima, Össur nastoji održati najviše standarde struke, osiguravajući djelotvorna rješenja za pacijente s amputacijom svih dobnih skupina i stupnjeva aktivnosti.
Na ovim ćete stranicama pronaći tehničke informacije o dimenzijama, težini i konfiguraciji proizvoda, kao i preporuke vezane uz težinu korisnika i razinu njegove aktivnosti. Za više informacija posjetite www.ossur.com

Ossur_Prosthetics_CatalogPreuzmite PDF katalog (7,6 MB) sa ovog linka.