ONAMA

0
Years
Experience
Working

Korisnik je u središtu svih naših aktivnosti. Naš je osnovni zadatak obezbijediti korisnika adekvatnim medicinskim proizvodima i uslugama koje će im olakšati aktivno učešće u svim životnim prilikama.

Slobodan Brezak
Predsjednik Uprave Bauerfeind d.o.o

Kompanija BAUERFEIND  osnovana je davne 1929. kao obiteljska firma za proizvodnju medicinskih kompresivnih čarapa, a izrasla je u multinacionalnu kompaniju koja danas u svojim podružnicama u Austriji, Belgiji, Bosni i Hercegovini, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Luksemburgu, Mađarskoj, Makedoniji, Nizozemskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Rusiji, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Ukrajini i Velikoj Britaniji (EUROPA), Brazilu, Čileu, Kanadi, SAD i Meksiku (AMERIKA), Australiji, Kini, Japanu, Koreji, zemljama Srednjeg istoka, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Singapura (AZIJA i PACIFIK)  zapošljava preko 2500 ljudi.

Zahvaljujući preuzimanju čitavog niza firmi i velikim investicijama finansiranim isključivo vlastitim sredstvima, Bauerfeind grupa danas raspolaže najsavremenijim proizvodnim kapacitetima, te inovacijskim, edukacijskim i logističkim centrom, a dva su njena profitna centra prerasla u nezavisne kompanije – Berkemann GmbH & Co. KG i Uniprox GmbH & Co. KG). Među našim najznačajnijim partnerima su Apex Medical Corp iz Tajvana, Arkray – Global Business Inc. iz Japana, DeVilbiss Healthcare iz Engleske, Farco Pharma GmbH iz Njemačke, Manfred Sauer GmbH iz Njemačke, Medela AG iz Švajcarske, Medical Service GmbH iz Njemačke, Molnlycke Health care AB iz Švedske, Ormesa S.r.l. iz Italije, Reha-Bed Sp. Z o.o. iz Poljske, The ROHO Group iz SAD-a, Seda Chemical Products co., Ltd. Iz Tajvana, Sunrice Medical GmbH & Co.KG iz Njemačke, TZMO Capital Group iz Poljske i Unomedical A/S iz Danske.

 

Misija kompanije BAUERFEIND d.o.o.

je da proizvodi širok asortiman proizvoda prikladnih, iskoristivih i korisnih od samoga rođenja pa do starosti, odnosno da svojim svestranim proizvodima i uslugama obuhvati grupe kako mladih i starih, aktivnih i manje aktivnih ljudi, tako i djece, sportaša i poslovnih ljudi, kako bi u bilo kojem trenutku mogli imati dostupne proizvode za svakog i za svaku životnu fazu.

Profesionalna vizija kompanije BAUERFEIND d.o.o.

oslikava se kroz moto \"Motion is Life\" dočaravajući time važnost kretanja/pokreta u životu svake osobe. U daljem radu planira se nastaviti s razvojem i proizvodnjom inovativnih medicinskih pomagala koja zadovoljavaju najstrože zahtjeve i koja će opravdati moto s kojim već dugi niz godina kompanija garantuje kvalitetnu podršku svima koji imaju problema s mobilnošću, a konačni cilj je osigurati kvalitetnu njegu za bolesnike kroz visoko kvalitetne proizvode, stručno savjetovanje i sveobuhvatne usluge. Osim proizvoda iz vlastite proizvodnje, u ponudi imamo i preko 30 svjetskih poznatih dobavljača sa više od 20.000 artikala i time širok asortiman rehabilitacijsko-terapijskih proizvoda koji obuhvaćaju sljedeća područja:

ORTOZE I BANDAŽE

PROTEZE

ČARAPE ZA VENE

ORTOPEDSKA OBUĆA I ULOŠCI

POMAGALA ZA KRETANJE

INVALIDSKA KOLICA ZA DJECU I ODRASLE

PROIZVODE ZA DIJABETIČARE

PROIZVODI ZA INKONTINENCIJU

KOZMETIKA I RUKAVICE

SPECIJALNA OPREMA ZA INVALIDE I OSOBE SA POSEBNIM POTREBAMA ANATOMSKI MADRACI I JASTUCI

KOMPLETAN PROGRAM PODRŠKE DOJENJU

DJEČJE PELENE I BABY KOZMETIKU

KOMPLETNE ORTOPEDSKE USLUGE

ASORTIMAN PROIZVODA ZA PULMOLOŠKU TERAPIJU

SISSEL CJELOKUPNI ASORTIMAN – PROFESIONALNI PROIZVODI ZA ZDRAVO SJEDENJE, SPAVANJE I KRETANJE

Brands:
ALL
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping