Nazovite nas: +387 33 717 100
Upoznajte Ossur protetiku

Upoznajte Ossur protetiku

Godine iskustva u tehnologiji materijala i inovativan dizajn učinili su Össur liderom kada je riječ o razvoju protetičkih sistema koji osiguravaju nenadmašnu udobnost i funkcionalnost. Össur asortiman proizvoda odraz je kontinuirane predanosti udovoljavanju potrebama amputiraca i protetičke industrije. Ossur se predstavlja kompletnim asortimanom vrhunskih komponenti proteza za noge osmišljenih kako bi u najvećoj mogućoj mjeri udovoljile individualiziranim potrebama korisnika pri čemu ostaju usredotočeni na najbolja moguća rješenja i život bez ograničenja omogućen svim korisnicima Össur proizvoda.

Össur se ponosi svojom suradnjom s medicinskim stručnjacima iz cijelog svijeta, razvijajući napredne koncepte za budućnost, nudeći istovremeno izuzetna rješenja već danas. Firma u svom sastavu ima jedan od najvećih istraživačkih i razvojnih centara u branši, čiji rezultati dovode do tehnoloških unaprjeđenja koja stalno postavljaju nove standarde djelotvornosti, kvalitete i udobnosti.

Össur je transnacionalni proizvođač protetičkih pomagala i vodeći inovator na tom polju. Firma zapošljava preko 2200 ljudi, udovoljavajući potrebama amputiraca, protetičara i medicinskih stručnjaka širom svijeta. Dijelom naše usluge je i stručno savjetovanje, edukacija i tehnička podrška. Össur provodi strogu i djelotvornu kontrolu kvalitete, udovoljavajući svim normama standarda kvalitete
ISO 9001 i 13485.

Össurova bionička tehnologija kompenzira stvarnu anatomsku funkciju izgubljenu amputacijom, pa inteligentne strukture imaju senzore, umjetnu inteligenciju i aktuatorsku tehnologiju, zahvaljujući kojima mogu odgovoriti na način sličan prirodnom kako bi se suprotstavile opterećenju, pojavi vibracija i promjeni oblika i stimuliralo ravnomjerno i prirodno kretanje.

Odgovori

Sigurnosna provjera *