Nazovite nas: +387 33 717 100

San Seni elastične gaćice L

Gaćice mrežaste elastične.

Usporedi

Opis proizvoda

  • najbolja fiksacija anatomskih uložaka (San Seni), velikih uložaka za kontrolu mokraćnog mjehura (Seni Lady) i anatomski oblikovanih umetaka (Seni V, San Seni Alvi)
  • vanjski bočni šavovi – zaštita kože kukova od iritacije
  • optimalna prilagodba tijelu
  • za višekratnu upotrebu – perive

Indikacije

  • Kod inkontinencije osiguranih osoba starijih od 7 godina. Osigurana osoba ostvaruje pravo ili samo na anatomske uloške do 275 komada ili u kombinaciji s pelenama na način kako je objašnjeno u indikacijema 201, 202 i 203 popisa pomagala HZZO-a.

Tehničke karakteristike

AIR Koža slobodno diše

Vanjski sloj Seni proizvoda izrađen je iz specijalnog poroznog laminata, koji ne propušta urin, ali propušta zrak i omogućuje koži da nesmetano diše.

ODOUR STOP

Redukcija neugodnih mirisa

U apsorpcijskoj se jezgri nalazi superapsorber, jedinstvena supstanca čije granule na sebe vežu urin i na taj način sprječavaju razvoj bakterija koje uzrokuju neugodne mirise.

LATEX FREE

Minimalan rizik iritacije kože

Elastični su dijelovi Seni proizvoda izrađeni iz elastičnog tkanja koje ne sadrži lateks, pa je rizik alergijskih reakcija sveden na minimum.

EDS Jači osjećaj suhoće

Specijalan distribucijski sloj (EDS) osigurava bržu i bolju distribuciju tekućine u unutrašnjost apsorpcijske jezgre, čime se posljedično pojačava osjećaj suhoće i udobnosti korisnika.

Elastične čičak-trake za učvršćivanje – bolja prilagodba tijelu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “San Seni elastične gaćice L”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Sigurnosna provjera *

Related Products